Primărița de FIER a Clujului luptă dur cu cei care irosesc apa potabilă: „Uzi grădina, rămâi fără apă”


Primărița din Chinteni, Magdalena Lucia Suciu, i-a anunțat pe locuitorii comunei să nu mai folosească apa potabilă pentru irigarea grădinilor. În caz contrar, le va fi sistată furnizarea apei potabile. Decizia radicală vine în contextul problemelor apărute în legătură cu furnizarea apei potabile, anunțate de Companiei de Apă Someș. 

Având în vedere problemele apărute în legătură cu furnizarea apei potabile, vă adresăm insistent rugămintea de a nu mai folosi apa pentru a uda grădinile pe care le dețineți. 

În cazul în care problema persistă, reprezentanții Companiei de Apă ne-au comunicat că vor furniza apa pe zone, pentru ca toți locuitorii să beneficieze de apă. De asemenea, în situația în care reprezentanții Companiei de Apă vor depista persoane în timp ce udă în grădină, acestora le va fi sistată furnizarea apei potabile. 

Vă informăm că pentru îmbunătățirea situației existente, vom realiza cel de-al doilea bazin de apă, în acest moment fiind în faza de autorizare. Depindem în continuare însă de derularea procedurilor de achiziție publică, care pot întârzia atribuirea contractului de achiziție de lucrări.”, a scris Lucia Suciu pe Facebook. 

Comentarii Facebook