Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu: ”1100 tone de deșeuri degajate din Râul Someș!” - FOTO


Primăria Florești a reușit să aduna 1100 de tone de deșeuri de pe malurile Someșului.

Acțiunea de igienizare a început în 20 iulie și a beneficiat de sprijinul unor echipe valoroase și dedicate: echipe acțiuni speciale SASS, echipe intervenție jandarmi, polițiști IPJ Cluj, polițiști locali Florești, responsabili ai compartimentului de protecția mediului din cadrul Primăriei Florești și reprezentanți Hidroelectrica.

Au fost colectate deșeuri voluminoase din albia Someșului și au fost demolate construcții ridicate ilegal pe malul Someșului.

Grație celor 2 excavatoare și a 10 camioane de transport deșeuri, am reușit să adunăm peste 1100 de tone de deșeuri, provenite din depozitări ilegale sau aduse de ape, din localitățile din amonte.

Angajamentul nostru continuă! Vom lua toate măsurile posibile pentru a opri complet astfel de fapte atroce împotriva ecosistemului râului Someș, inclusiv prin utilizarea de tehnologii avansate în identificarea pe loc a celor care continuă să nu înțeleagă că în Florești astfel de acțiuni nu mai sunt permise”, a spus primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Comentarii Facebook