Primarul Bogdan Pivariu a semnat autorizația de construire pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj - VIDEO


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a semnat joi, 27 aprilie,  autorizația de construire pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj.

Mă bucur că am reușit să dăm o nouă direcție Floreștiului. Până la mandatul meu, autorizațiile  de construire erau date preponderent pentru imobile care aveau ca singur obiectiv profitul dezvoltatorilor. De această dată am semnat autorizația de construire pentru Spitalul Regional de Urgență-Cluj”, a declarat primarul Bogdan Pivariu.

Investiția în Spitalul Regional de Urgență-Cluj, se ridică la 540 de milioane de euro, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional. Unitatea spitalicească se va întinde pe o suprafață de peste 150.000 mp. Va avea 7 etaje, din care 2 subterane, o capacitate de 849 de paturi, din care 81 de A.T.I. și un heliport.

Noul spital va avea și o unitate de mari arși, cu 12 paturi, din care 6 cu propria sală de operație.

Am în plan ca în cel mai scurt timp să pot să vă dau vestea, la fel de mult așteptată, de semnare a Autorizației de Construire pentru o nouă școală, o nouă creșă, începerea lucrărilor la noul parc multifuncțional (asemănător cu cel dezvoltat de Primăria Cluj în zona Gheorgheni) și multe alte obiective importante pentru comunitatea noastră.

Comentarii Facebook