Militărie în Chinteni. Primărița de “fier” anunță o varianta ocolitoare a unui drum intens tranzitat - FOTO


Primărița de “fier”, cum a fost denumită Lucia Suciu, anunța realizate unui drum de ocolire a unei artere foarte mult utilizate. In plus, in comuna vor fi demarate investiții.

“Contractul de execuție pentru construiea Podului Garden a fost reziliat, iar pentru restul lucrării rămas de executat a fost organizată o nouă procedură de atribuire a contractului de achiziție publică de lucrări.  În urma acestei proceduri, a fost desemnată câștigătoare oferta depusă de ZNS CARDINAL & LESACI COM SRL, fiind semnat și ordinul de începere a lucrării. 

În contextul în care a fost semnat și contractul de execuție pentru realizarea magistralei de apă spre Zalău, iar lucrările se vor executa pe drumul județean DJ 109A care traversează localitatea Chinteni, pregătim varianta ocolitoare a acestui drum: drumul județean DJ 109A - Podul Garden - Kelemen Arpad - Ion Creangă - Ștefan cel Mare. 

În acest sens, îi rugăm pe toți cei care au de realizat branșamente la rețelele de utilități publice, să se mobilizeze în cel mai scurt timp posibil în vederea executării acestora, întrucât după finalizarea lucrărilor, orice acțiune asupra stării drumurilor va fi exclusă”, a transmis primărița din Chinteni. 

Comentarii Facebook