Primăria îi dă replica actorului Bob Rădulescu în privința colectării molozului: Se preia numai un metru cub. Restul îl plătiți


Primăria Cluj-Napoca a replicat după acuzațiile aduse de actorul Bob Rădulescu, care a spus că nu se mai colectează gratuit molozul din construcții. 

Municipalitatea a explicat pentru Știri de Cluj că e gratuit primul metru cub. 

Referitor la problema deșeurilor provenite din construcții, precizăm următoarele:

Primăria Cluj-Napoca colectează în continuare, gratuit, acest tip de deșeuri la Centrul din Mărăști (strada Fabricii, f.n. - sub Pod Terapia), în limita unui metru cub de deșeuri/persoană fizică. 

De asemenea, contracost, la cerere, cetățenii pot suna și solicita firmei de salubritate aferentă zonei în care locuiesc, amplasarea containerelor destinate deșeurilor din construcții, precum și ridicarea și transportul acestora: S.C. Brantner Vereș S.A. – telefon: 0364 999, S.C. Rosal Grup S.A. – telefon: 0264 987.

De asemenea, alte 4 firme și-au exprimat intenția de a colabora cu Primăria Cluj-Napoca, în scopul preluării de la cetățeni a deșeurilor provenite din construcții. Este vorba despre:

1. SC BS Recycling SRL, Cluj-Napoca, str. Muncii, nr. 16

Tel: 0264 -453 276;

2. Eco Dif Solution SRL, Cluj-Napoca, str. Muncii, nr. 18

Tel: 0264 -452314;

3. SC Martemi Logistic SRL, Cluj – Napoca, în apropierea strazii Emerson, fn, jud. Cluj;

Tel: 0264 -411447;

4. Campeador, Cluj-Napoca, Calea Someseni FN

Tel: 0723-524105;”.

Bob Rădulescu a atras atenția că dacă nu se colectează molozul, acesta va ajunge pe câmpurile din jurul Clujului. ”La Cluj exista anul trecut o inițiativă extraordinară pe care am lăudat-o si am pus-o sincer pe Facebook ca să știe lumea. Deșeurile  se colectau gratuit in 2 centre și dădeam o șansă naturii din jurul orașului.

No...atât o ținut. De 2 săptămâni toate deșeurile si molozul din Cluj își găsesc casă pe dealurile si prin pădurile din jurul clujului.

Domnule Emil Boc, aveți ceva noutăți sau explicații despre situația asta? Mulțumesc frumos”, a scris actorul Bob Rădulescu, o voce tot mai activă în spațiul public. Citește AICI tot ce a spus actorul.

Comentarii Facebook