Miercuri 7 Decembrie

Primăria Cluj vrea să realizeze PUZ-ul zonei Sopor. Cum pot identifica proprietarii parcelele


Primăria Cluj-Napoca anunță că organizează o dezbatere publică cu privire la realizarea master planului și P.U.Z.-ului pentru zona Sopor, de 250 de hectare, din Municipiul Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu O.A.R.T - Ordinul Arhitecților din România - filiala Transilvania, vă invită la o dezbatere publică în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) cu privire la realizarea master planului și P.U.Z.-ului pentru zona Sopor din Municipiul Cluj-Napoca, care se întinde pe o suprafață de peste 250 Ha”, transmit reprezentanții Primăriei.

De asemenea, Primăria pune la dispoziția proprietarilor de terenuri din zonă un instrument care le permite să își identifice parcela pe care o au în proprietate. Aplicația poate fi accesată AICI.

​Prin intermediul aplicației, până în data de 28 februarie 2019, aceștia sunt invitați să completeze un chestionar prin care pot să formuleze propuneri cu privire la funcțiunile și utilizările pe care le doresc pentru terenurile pe care le au în proprietate.

Toate propunerile vor fi atent analizate de către echipa de proiect, susțin reprezentanții municipalității.

Comentarii Facebook