Primaria a semnat un acord de colaborare cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare


Primaria a semnat un acord de colaborare cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, organism subsidiar din cadrul Organizatiei Natiunilor Unite.

Acest memorandum a fost semnat de catre doamna Yesim Oruc, reprezentant rezident PNUD pentru Romania si de catre primarul Sorin Apostu.

Cluj-Napoca este primul oras din Romania care colaboreaza cu acest organism subsidiar din cadrul Organizatiei Natiunilor Unite,

"Acest memorandum este un prim pas din cadrul acestei colaborari pe care ne angajam astazi sa o realizam cu comunitatea clujeana. Cluj-Napoca a demonstrat ca are capacitatea de a implementa politici sociale de calitate. incepem o colaborare importanta aici, care va aduce beneficii importante pentru clujeni, iar acest lucru inseamna mai multe responsabilitati pentru dumneavoastra", a declarat Yesim Oruc, reprezentant rezident PNUD pentru Romania.

"Suntem onorati sa va primim astazi aici. Cunoasteti implicatia noastra in viata sociala a orasului. Am castigat programe sociale importante in ceea ce priveste priveste integrarea romilor si suntem orasul cu cele mai multe locuinte sociale pe care le-am dat in folosinta", a precizat primarul Sorin Apostu.

Comentarii Facebook