Previziunile Elenei Udrea: USL-ul se destramă și Antonescu va candida pentru dreapta


Fostul ministru al Transporturilor, Elena Udrea, este de părere că USL-ul se va destrăma, iar Crin Antonescu se va orienta pentru electoratul de dreapta la prezidențiale.

"Referindu-ma la Crin Antonescu, este clar ca USL se va rupe si ca Antonescu va incerca sa capaciteze electoratul de dreapta. Antonescu va incerca sa se pozitioneze ca lider al dreptei. Dar daca mergi impotriva lui Basescu ca si candidat al dreptei, atunci nu ai logica politica", a spus Elena Udrea, luni, la o emisiune televizată.

Udrea este de părere că Emil Boc, pe care președintele l-a catalogat ca un posibil candidat al dreptei, este în avantaj, acesta câștigând și Primăria Cluj-Napoca.

Democrat-liberala recunoaște însă că nu au un candidat care să ”rupă gura târgului” de unul singur.

"E mult mai putin important acum cine va fi candidatul dreptei. Important e ce vehicul politic ii punem in spate. Repet, avem nevoie de un vehicul puternic de centru-dreapta, intrucat nu avem un candidat care va rupe gura targului de unul singur. Nu se va repeta scenariul unei victorii cum a avut Basescu, venind cu o luna inainte si sa castige alegerile", a mai spus Elena Udrea.

Comentarii Facebook