Marti 31 Ianuarie

Presedintele PC, Daniel Constantin: Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, nu mai reprezinta cu demnitate interesele romanilor

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat intr-o conferinta de presa la Cluj, ca USL ar putea depune o motiune de cenzura pentru demiterea ministrului de Externe.

 

"Luni vom discuta cu PSD posibilitatea depunerii unei motiune simple comune a USL in Senat pentru demiterea ministrului de Externe, Teodor Baconschi. Am discutat deja aceasta tema cu presedintele PNL, Crin Antonescu, si cu secretarul general al PNL, Radu Stroe", a declarat Daniel Constantin.

 

In opinia liderului PC, ministrul de Externe nu mai reprezinta cu demnitate interesele romanilor. "Nu suntem de acord cu ceea ce face diplomatia romaneasca de cand e Baconschi in functie. Esecurile sale sunt notabile, de la romani jigniti in cotidiene din Europa, pana la esecul Schengen si lipsa totala de reactie fata de declaratiile presedintelui Parlamentului Ungariei, care trebuiau categoric amendate?, a mai declarat liderul PC.

Comentarii Facebook