Premierul Viorica Dăncilă așteptată joi la Cluj-Napoca. Care este programul


Conform unor surse politice, premierul Viorica Dăncilă este așteptată să vină într-o vizită la Cluj-Napoca.

La ora 13.00, Viorica Dăncilă ar trebui să fie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, la ora 14.00 la Spitalul de Oncologie din Cluj-Napoca. Premierul ar urma să se întâlnească apoi cu medicii la Universitatea de Medicică și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”. Presa nu va avea acces deloc.

Premierul va discuta puțin cu mass-media abia după.

La Cluj-Napoca, premierul va fi însoțit de ministrul Sănătății Sorina Pintea și celebrul ministru al Agriculturii, Petre Daea. De la Cluj, oficialii vor merge vineri la Arad și Timisoara, iar duminică la Certeze, la Sambra Oilor.

UPDATE

Certeze este în Satu Mare (comuna Certeze este situată la granița dintre județele Satu Mare și Maramureș, iar sărbătoarea va avea loc pe dealul de la Huta Certeze). Localitatea Certeze este situată in nord-vestul Romaniei, în partea estică a județului Satu Mare, la 25 de km de granița cu Ucraina. Face parte din Țara Oașului, conform Wikipedia.

Untitled.png

----------------------

UPDATE 1

Pentru a evita protestele, premierul și-a schimbat locul de întâlnire de la ora 13.00, cu activul de partid, de la Casa de Cultură a Studenților Cluj!


Comentarii Facebook