Prefectul Stamatian, despre demisia lui Boc: Multi clujeni il vad ca o speranta la Primaria Cluj-Napoca


Prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian, a declarat ca dupa demisia lui Emil Boc este nevoie tot de un guvern politic, care sa aiba sustinere.

"Demisia premierului Boc si a Guvernului a fost un moment pe care speram sa nu se intample, pentru ca eu cred in stabilitate. Era un Guvern care avea un proiect in derulare, exista o stabilitate macro-economica. Regret acest moment, eu am avut, ca prefect, o colaborare buna, nu prin intermediul premierului, cu fiecare minister. Acest moment este unul al unui alt guvern politic, pentru ca un guvern de tehnocrati ar fi foarte greu sa treaca, si nu va fi votat de Parlament. Trebuie sa fie un guvern care sa aiba in spate o coalitie puternica, in stare sa il sustina, si a carui datorie este sa duca mai departe proiectele incepute de Guvernul Boc. Nu este timp si nu avem vreme de experimente, proiectele trebuie duse la bun sfarsit", a declarat Florin Stamatian.

Acesta nu a putut sa spuna daca va mai ramane prefect in actuala conjunctura.

"Daca guvernul care va veni va avea in vedere aceleasi principii, atunci voi ramane in functie, daca se schimba viziunea politica si se gasesc solutii alternative in care nu cred, atunci nu voi putea sa reprezint in teritoriu ceva in care nu cred", a mai afirmat Stamatian.  

Prefectul a mai precizat ca o eventuala candidatura a lui Emil Boc la Primaria Cluj-Napoca este dorita de multi clujeni."O candidatura la Primaria Cluj-Napoca este vazuta ca o speranta de foarte multi clujeni, dar cred ca partidele trebuie sa isi gaseasca niste candidati gospodari. Experienta lui Boc trebuie folosita in interesul Romaniei, in pozitii mult mai importante, intr-o structura european, din care sa ajute tara, nu un judet", a mai spus Stamatian.

Comentarii Facebook