Ponta se autodenunță la DNA! ”Recunosc că am îndemnat oamenii să vină la vot”

 

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat anunțat că se va autodenunța la DNA și va admite că a îndemnat oamenii să vină la vot la referendum.

 

Aici (la BPN, n.red.) trebuie să luăm decizii politice şi prima decizie politică este accea de a avea o reacţie la o acţiune politică declanşată de către DNA împotriva celor care au votat la referendum. Cred că este corect - eu unul am recunoscut, bănuiesc că veţi recunoaşte şi dumneavostră faptul că am îndemnat oamenii să vină la referendum”, a spus Ponta, în prima parte a şedinţei BPN, la care presa a avut acces, conform Mediafax.

 

Cred că e corect să fim cu toţii cercetaţi pentru aceste fapte cumplite care în mod normal - sigur, într-o ţară democratică - ar fi numite acţiune de campanie electorală. La noi, nerespectând acest drept constituţional de a face campanie, se consideră foloase necuvenite nepatrimoniale. Ideea de a obţine foloase necuvenite nepatrimoniale constând în voturi bănuiesc că este o infracţiune comisă de toţi politicienii din lume”, a mai spus Ponta.

 

Premierul a spus că va semna autodenunșul către DNA în cursul zilei de luni.

 

Eu azi o să semnez autodenunţul către DNA, spunând foarte clar faptele pe care le-am comis. Bănuiesc că şi dumneavoastră, ceilalţi, care, în egală măsură cu noi, aţi îndemnat oameni să vină la vot”, a mai spus Ponta.

Comentarii Facebook