Mircia Giurgiu a depus 14 interpelări adresate cabinetului Victor Ponta

 

Mircia Giurgiu a depus 14 interpelări adresate cabinetului Victor Ponta, între care și cea care privește situația dramatică de la combinatul Mechel Câmpia Turzii, unde angajații sunt disponibilizați de patronii ruși.

 

1. Interpelare adresată primului ministru Victor Ponta prin care se solicită măsuri urgente pentru salvarea locurilor de muncă de la ISCT – Mechel.

2. Interpelare adresată primului ministru Victor Ponta prin care se solicită emiterea Normelor Metodologice pentru aplicarea Legii nr. 194/2011 privind combaterea operaţiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de acte normative în vigoare.

3. Interpelare adresată ministrului Agriculturii prin care se solicită măsuri urgente de sprijinire a producătorilor agricoli afectaţi de secetă, precum şi pentru crescătorii de animale care nu mai au furajele necesare pentru hrana animalelor.

4. Interpelare adresată ministrului Sănătăţii prin care se solicită măsuri dispuse pentru ca să nu se mai repete criza vaccinurilor în România pentru noii-născuţi.

5. Interpelare adresată adresată primului ministru Victor Ponta prin care se solicită precizări cu privire la numărul de km care vor fi construiţi în acest an la Autostrada Transilvania.

6. Interpelare adresată ministrului Mediului prin care se solicită precizări cu privire la autorizaţia de mediu acordată pentru proiectul Certej, prima exploatare de aur din România pe bază de cianuri.

7. Interpelare adresată ministrului Finanţelor prin care se solicită măsuri pentru protecţia agricultorilor care dau teren agricol în arendă.

8. Interpelare adresată adresată primului ministru Victor Ponta prin care se solicită precizări cu privire la majorarea preţului la gaze.

9. Interpelare adresată adresată primului ministru Victor Ponta prin care se solicită precizări cu privire la majorarea preţului la carburanţi.

10. Interpelare adresată ministrului Muncii prin care se solicită măsuri pentru protecţia salariaţilor dispobilizaţi şi menţinerea locurilor de muncă acolo unde mai este posibil.

Comentarii Facebook