Ponta: Guvernul nu e agenţie imobiliară. Să fie vândute locuințele de protocol ale statului


Premierul Victor Ponta crede că locuințele de serviciu ale Regiei Protocolului de Stat ar trebui redus la 20-50 de apartamente, plus încă zece vile de protocol.

Hai să stabilim cine beneficiază în România de locuinţă de serviciu: miniştrii, cei egali cu miniştrii şi, eventual, secretarii de stat. Sunt cam mulţi asimilaţi, recunosc, sunt o mulţime de oamenii din diverse instituţii (...) Guvernul nu e agenţie imobiliară. Orice Guvern, bănuiesc, din lume are câţiva demnitari, nu prea mulţi, dar le stabilim rangul, consilier prezidenţiali care e la rang de ministru, pentru ăştia ţin 20, 30, 50 de apartamente şi din cele Dumnezeu ştie câte vile de protocol ţinem zece vile ca preşedintele, preşedintele Camerei, al Senatului, primul-ministru să meargă la Neptun, la Predeal sau la Covasna, dacă e cazul, zece vile, restul absolut toate celelalte să le vindem”, a spus Ponta la Realitatea TV.

Premierul a spus că va publica o listă cu chiriașii RA-APPS, precizând, pe care figurează încă și Mircea Geoană, cu o chirie lunară de 3.200 euro.

Comentarii Facebook