Ponta face o DECLARAŢIE ŞOC: În 75% din şedinţele de Guvern discutăm cum să ne apărăm de atacurile politice


Premierul Victor Ponta a făcut un anunț șocant la o întâlnire cu presa străină, care a avut loc vineri. El a spus că 75% din timp ședințelor de guvern este alocat discuţiilor privind apărarea de atacurile politice.

Potrivit Bloomberg, Ponta a spus că, din acest motiv, Guvernul nu va reuşi probabil să respecte unele termene convenite cu FMI.

"Vreau să-mi exprim amărăciunea că atunci când ne întâlnim într-o şedinţă de guvern, alocăm 75% din timp discutând despre cum să ne apărăm de atacuri politice", a declarat Victor Ponta.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, vineri, că premierul Victor Ponta a făcut ”cea mai şocantă declaraţie”. ”Este cea mai şocantă declaraţie pe care am auzit-o de la vreun prim-ministru de vreo 22 de ani încoace. Ce om spune românilor că 75% din timpul alocat şedinţelor de guvern este ocupat cu stabilirea unei metodologii de reacţie politică la Traian Băsescu? Este incalificabil să spui românilor că tu guvernezi pentru a-l elimina pe Traian Băsescu, nu pentru altceva”, a declarat Cezar Preda citat de Mediafax.

El a mai criticat și anunțul lui Ponta că ”nu-şi poate atinge ţintele economice pentru că el e ocupat cu Traian Băsescu”.

Comentarii Facebook