Ponta are clip electoral în care apar Simona Halep și Arnold Schwarzenegger



Premierul Victor Ponta, care este și candidatyul PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie, și-a făcut un clip electoral în care a folosit imaginile mai multor sportivi români de renume, precum Simona Halep.

RTV, televiziunea fondata se Sebastian Ghita, a difuzat joi un clip electoral de promovare a lui Victor Ponta in care candidatul PSD insista pe legatura sa cu sportul. In clipul care a avut cel putin trei minute apar si imagini cu mari sportivi romani precum Simona Halep si Mihai Covaliu, montate astfel incat sugereaza sustinerea acestora pentru Victor Ponta, scrie hotnews.ro.

Punctul central al clipului este Simona Halep, în imagini apărând chiar și postările premierului de pe Facebook în care acesta îi lăuda performanțele jucătoarei de tenis, cerând like-uri pe propria pagină.

Naratorul mai relateaza ca Victor Ponta a fost campion national cu echipa de juniori, dar si la raliuri. Alte imagini il arata pe Ponta jucand baschet in SUA cu Ghita Muresan.

Mai mult, este menționat și actorul Arnold Schwarzenegger care s-a nimerit sa stea in spatele premierului Ponta la finala olimpica la baschet in 2012 la Londra.

Comentarii Facebook