Miercuri 24 Aprilie

Ponta: Adrian Năstase nu va conduce USL, dar mă voi consulta cu el

 

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la Craiova, că Adrian Năstase ”nu va avea un rol” în USL, dar că liderii uniunii îl vor consulta.

 

Mă bucur că Adrian Năstase a fost eliberat, o să mă întâlnesc cu dânsul când se va mai linişti. Nu ne-am gândit unde ne vom vedea. În USL sunt doar doi copreşedinţi, eu şi domnul Antonescu, domnul Năstase nu va avea un rol, dar ne vom consulta cu dânsul, aşa cum am făcut-o şi când am format USL, dânsul a fost unul dintre cei care a insistat în formarea Uniunii", a declarat Victor Ponta la finalul unui meci de baschet la care a participat în Sala Polivalentă din Craiova.

 

Premierul a mai spus că Adrian Năstase are locul lui în PSD, pe care îl va putea relua când legea îi va permite acest lucru. ”Statutul PSD, ca şi toate partidele, respectă legea şi noi o vom respecta. Mesajul meu politic este foarte clar: domnul Năstase are locul său în PSD şi funcţia pe care dânsul a ocupat-o, de preşedinte al Consiliului Naţional, va rămâne vacantă până cand se va putea întoarce, am spus acest lucru mereu”, a mai declarat Victor Ponta, conform Mediafax.

Comentarii Facebook