Marti 10 Decembrie

Poliția Locală Florești face RAZII pe linie de mediu și curățenie

 

Poliția Locală Florești va face razii în comună pe linie de mediu și curățenie. 

 

Floreștenilor li se readuce aminte că ESTE INTERZIS ca deșeurile rezultate din demolări, renovări, amenajări interioare  să fie depozitate în containerele pentru deșeuri menajere. 

 

Persoanele care au asemenea deșeuri sunt obligate prin Lege să solicite de la operatorul de salubritate zonal să ridice aceste deșeuri speciale, contracost. 

 

Prețul mediu al acestui serviciu este de 50 de lei per metru cub. Poliția Locală Florești aduce la cunoștința floreștenilor că în cazul în care deșeurile rezultate din demolări, renovări, amenajări interioare vor fi depozitate în pubelele pentru deșeuri menajere se va aplica amendă persoanei care a depozitat sau, dacă aceasta nu poate fi identificată, Asociației de Proprietari care folosește pubela. Amenzile pe linie de curățenie, aruncare, depozitare, gestionare necontrolată a deșeurilor ajung la 2500 lei”, precizează Primăria Florești.

 

Poliția Locală Florești reamintește floreștenilor că pe strada Eroilor nr 14 există un centru de colectare deșeuri reciclabile.

 

De asemenea, Poliția Locală Florești informează cetățenii că, în urma identificării proprietarilor, au fost distribuite 60 de somații pentru curățirea, împrejmuirea și igienizarea unor terenuri, unii proprietari începând deja aceste operațiuni. Nu în ultimul rând, au fost efectuate 19 somații privind mașinile abandonate pe domeniul public, 10 dintre acestea fiind deja ridicate. 

Comentarii Facebook