PNL Cluj vrea să-l dea afară din partid pe Ioan Petran, pentru că este acuzat de CORUPȚIE

 

Conducerea PNL Cluj vrea să-l dea afară din partid pe președintele PNL Cluj-Napoca, Ioan Petran, suspectat de fapte de corupție, conform unor surse politice.

 

Numele lui Ioan Petran apare în dosarul lui Horea Uioreau, fiind acuzat că ar fi primit 20.000 de euro de la unul dintre directorii firmei UTI, care administrează parcarea de la Aeroportul Internațional Cluj.

 

Petran mai este acuzat și că a primit bani de la omul de afaceri Vasile Pogăcean, din Iclod, 5.000 de lei pentru a-și mobila biroul de la Universitatea Tehnică Cluj.

 

În plus, el i-ar fi cerut 20.000 de lei lui Ioan Bene, patronul Napoca Construcții, dar acesta l-a refuzat. Ulterior, în sediul Consiliului Județean Cluj, Petran i-ar fi cerut lui Bene 2.000 de lei, fără a motiva pentru ce îi trebuie banii, iar omul de afaceri i-a dat suma solicitată. 

 

Ioan Petran este considerat suspect de către DNA Cluj, dar consilierul județean PNL Cluj a spus că el a primit banii ca sponsorizare politică, nu ca spagă.

 

Petran ar urma să fie exclus din PNL Cluj la următoarea Delegație permanentă, care va avea loc cel mai probabil sâmbăta viitoare.

 

Prin acest gest, noua conducere ar dori să spele imaginea partidului, puternic șifonată de scadalul de corupție în care este implicat Horea Uioreanu. 

Comentarii Facebook