Marius Nicoară vrea unitate în PNL Cluj: Nu-i putem condamna și noi pe colegii nostri Petran și Uioreanu

 

Președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, susține că filiala nu îi va exclude pe Horea Uioreanu sau pe Ioan Petran, ci va da dovadă de unitate.

 

Eu consider că în acest moment orice fel de gest prin care am condamna pe oricare dintre colegii nostri care se află într-o situație delicată astăzi le-ar face mai mult rău. În acest sens am vorbit în primele zile despre unitate. 

 

Dacă sunt vinovați vor fi condamnați, dar nu noi stabilim acest lucru. Partidul nu este instanță de judecată. Noi credem în prezumția de nevinovăție”, a declarat Marius Nicoară.

 

Liderul PNL este plecat din țară, dar i-a delegat consilierului județean Mihai Seplecan dreptul de a coduce filiala și de a organiza Delegația permanentă.

 

I-am dat un mandat lui Mihai Sepleca de a coduce partidul pentru că lipsesc din țară. Va organiza o Delegație permanentă pentru stabilirea delegaților la Congresul PNL de la București și care vor fi candidații pe care îi vor susține delegații care vor pleca. De asemenea, trebuie să se voteze dacă eu sunt susținut pentru un loc în Biroul Național al PNL”, a mai spus Marius Nicoară.

 

Președintele PNL Cluj a spus că trebuie făcută, în următoarea perioadă, și o analiză a filialei, iar cei care nu și-au făcut datoria vor fi schimbați din funcții. 

Comentarii Facebook