PNL Cluj-Napoca propune candidați în Colegiile 2 și 3 pentru Camera Deputaților

 

Conducerea PNL Cluj-Napoca s-a întrunit în cadrul Biroului Politic Teritorial Interimar unde au fost stabiliți candidații pentru Colegiile 2 și 3. 

 

Biroul Politic Teritorial Interimar al PNL Cluj-Napoca, întrunit în ședința din data de 9 octombrie, a procedat la analiza repartizării colegiilor PNL de deputați pe raza municipiului Cluj-Napoca, constatând că organizația municipală nu a fost consulată și nici nu a fost anunțată pe care ierarhică de către organizația județeană de schimbarea în cadrul alianței USL a colegiului 3 de deputați cu colegiul 1 de deputați. În consecință BPM Interimar Cluj-Napoca a procedat la validarea candidaturilor membrilor PNL păe colegiile 2 și 3 de deputați, așa cum au fost ele distribuite de conducerea centrală a alienței USL, după cum urmează:

 

Colegiul 2:

 

Chira Manuel

Lungu Valentin

Ardelean Cozmin

 

Colegiul 3: 

 

Petran Ioan

Pusca Mircea

Dreoni Giacomo

 

La ședință am validat și următoarele candidaturi nespecificate pe colegii: Cătăniciu Steluța, Oros Adrian și Moga Sebastian. Prezenta rezoluție a fost adoptată în ședința de birou cu 13 voturi pentru și două abțineri”, se arată în rezoluția ședinței.

 

”Juniorii” din PNL și PSD Cluj se bat pe Colegiile 1 și 3. Mircia Giurgiu iese câștigător

Comentarii Facebook