”Juniorii” din PNL și PSD Cluj se bat pe Colegiile 1 și 3. Mircia Giurgiu iese câștigător

 

PNL și PSD Cluj se ceartă de-a binelea pe două colegii din Cluj-Napoca, fiecare încercând să obțină Colegiul 3 pentru Camera Deputațiilor știut fiind faptul că Mircia Giurgiu este impus de ”băieții” de la București în Colegiul 1.

 

Giurgiu a anunțat marți, 9 octombrie, că s-a înscris în PSD, astfel încât poziția lui este și mai consolidată.

 

PSD Cluj a anunțat duminică, 7 octombrie, că pe Colegiul 3 pentru Camera Deputaților va candida Aurelia Cristea, consilier județean PSD. Acum, conducerea PNL Cluj-Napoca atrage atenția că acest lucru este imposibil pentru că acest colegiu aparține liberalilor.

 

Problema, din punctul de vedere al organizației municipale interimare a PNL Cluj, este că am fost nedumeriți cu ocazia conferinței de presă a PSD la care au anunțat un candidat pentru Colegiul 3 Deputați Cluj-Napoca. Acesta este atribuit PNL de către conducerea Alianței la nivel central, respectiv Colegiile 2 și 3, așa încât noi am adoptat în ședința de birou o rezoluție prin care ne exprimăm nedumerirea și faptul că nu am fost anunțați pe care ierarhică de către biroul județean că se fac anumite negocieri pentru schimbarea colegiul 3 cu 1 în cadrul Alianței”, a declarat Manuel Chira, președintele interimar al PNL Cluj-Napoca.

 

Noi am validat, conform statutului, niște candidați pentru colegiile 2 și 3 din Cluj-Napoca. Noi ca și organizație municipală avem dreptul să validăm doar niște candidați care vor fi aleși în cadrul Delegației Permanente Teritoriale a PNL, care va avea loc duminică, 14 octombrie”, a mai spus Manuel Chira.

 

Președintele interimar al PNL Cluj-Napoca a recunoscut că decizi finală se va lua la București, în conducerea centrală a alianței, astfel că tot scandalul nu este decât o ceartă între ”juniorii” din PSD și PNL.

 

PNL Cluj-Napoca propune candidați în Colegiile 2 și 3 pentru Camera Deputaților

Comentarii Facebook