Emil Boc le-a transmis un mesaj lui Ludovic Orban, Rareș Bogdan și Robert Sighiartău


Emil Boc a spus că disputele din PNL trebuie să rămână în interior. Primarul Clujului le-a transmis un mesaj de pace lui Ludovic Orban, Rareș Bogdan și Robert Sighiartău.

PNL e un partid viu, dinamic și până la un punct acest lucru e firesc. Cele exprimate de colegii mei au reprezentat puncte de vedere din interior exprimate acum în exterior și eu consider că până la un punct precizarea acestor lucruri este firească, dar continuarea acestor lucruri mi se pare nefirească, păguboasă", a declarat marți Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca.

Dezbaterea trebuie să rămână de aici înainte în partid, vom avea un congres care va fi organizat potrivit statului, sper să fie o competiție între programe politice și nu între persoane, pentru că PNL de programe politice are nevoie, care să fie susținute de persoane credibile.

Cred că PNL are nevoie și de Rareș Bogdan, și de Ludovic Orban, și de Robert Sighiartău, de toți avem nevoie pentru că toți formăm o echipă, iar cei care vor merge la congres vor stabili locul fiecăruia, după programul și proiectul politic pe care îl susține", a mai spus Boc.

Primarul Clujului a spus că nu vrea funcții în PNL, având în vedere că urmează congresul, unde se va alege o nouă conducere. ”Nu îmi doresc nicio funcție în PNL. Schimbarea președintelui se discută doar la congres. Fiecare pe componenta lui are loc în acest partid.

Consider ca acum avem neovie de perfomanță în actul de guvernare. Probeleme noastre au fost punctate, dar acum a continua este ineficient. Trebuie să le oferim cetățenilor șansa la un trai mai bun. Sa trecem bugetul, să continuăm parteneriatul cu președintele României și să avem succes în actul de guvernare”, a mai declarat liderul PNL.

Surse politice spun că Emil Boc este furior pentru că Ludovic Orban a cedat USR PLUS Ministerul Transporturilor, de care avea nevoie pentru a realiza proiectele Clujului: metroul și centura metropolitană.

Comentarii Facebook