PMP crede că Theodor Paleologu îi strică socotelile lui Dan Barna la președinție (P)


Partidul Mișcarea Populară consideră ca Dan Barna atacă propunerea PMP la președinție, pe candidatul Theodor Paleologu, deoarece  "este îngrijorat de șansele sale din ce în ce mai mici să ajungă în turul 2".

"Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Dan Barna dă vina pe alți candidați pentru eșecul său de a convinge electoratul să-l voteze. În percepția candidatului USR, Dan Barna,  Theodor Paleologu fură voturi de la el și-l împiedică să ajungă în turul 2. De asemenea președintele USR trăiește cu impresia că electoratul, adică 19.53 de milioane de români din țară plus  5.6 milioane de români din diaspora l-ar fi votat pe el, dacă Theodor Paleologu nu ar fi candidat la președinția României. Din punctul de vedere al lui Dan Barna, voturile se fură, nu se acordă", sustin reprezentantii PMP.

De asemenea, acestia sustin ca  Theodor Paleologu a fost învinovățit de către USR că ar face jocul PSD pentru a o ajuta pe Viorica Dăncilă să intre în turul 2. "Dat fiind scandalul fraudării fondurilor europene de către firma de consultanță a lui Dan Barna care a condus la un procentaj din ce în ce mai scăzut la prezidențiale aacestuia, candidatura lui Theodor Paleologu este de fapt singurul mod prin care Viorica Dăncilă poate fi scoasă din turul 2. Singurul motiv pentru care Dan Barna riscă să nu ajungă în turul 2 este eroarea USR de a oferi un candidat slab pregătit, care nu se conectează emoțional cu electoratul și care, în consecință, atrage cu greu voturi. Dacian Cioloș ar fi atras din electoratul dezamăgit al lui Klaus Iohannis, ar fi depășit-o ca voturi pe Viorica Dăncilă și ar fi ajuns până în turul 2, astfel era un candidat mult mai potrivit din partea USR Plus. Speriați de șansele reale ale lui Theodor Paleologu, contracandidații au aruncat zvonul că Paleologu s-ar retrage din cursa prezidențială, ceea ce îl face pe  singurul intelectual din cursă un candidat și mai dorit de către votanți. Un scenariu ideal și sigur pentru români ar fi un tur 2 între Klaus Iohannis și Theodor Paleologu", se mai arata in comunicatul PMP.


Articol electoral realizat de SC DHC MEDIA NET SRL la comanda PMP (Partidul Miscarea Populara), cod mandatar 31190006

Comentarii Facebook