Pivariu a găsit soluția: Linia M26 va avea in continuare stație în Piața Mihai Viteazu!


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a bătut cu pumnul în masă și a rezolvat problema stației liniei M26. Aceasta nu se mută din Piața Mihai Viteazu. Situația era de-a dreptul tensionată și floreștenii erau la un pas de protest, dar primarul Pivariu le-a ascultat plângerile și a negociat o soluție.

În urma ședințelor de lucru pe care le-am avut cu reprezentanții C.T.P Cluj privind eliminarea stației din Piața Mihai Viteazu de pe traseul liniei M26 mă bucur să vă anunț că această stație va rămâne în continuare pe traseul M26”, a precizat primarul Bogdan Pivariu.

Astfel, începând de miercuri, 18 ianuarie, noul traseu va fi:

Astfel, pe raza Municipiului Cluj-Napoca, traseul liniei M26 va fi urmatorul: Calea Floresti (statia Ciobanului, statia Piata Flora) – str. Plopilor (statia Plopilor Sud) – Splaiul Independentei (statia Cluj Arena, statia Parcul Central) – str. George Baritiu – Piata Mihai Viteazul ( statia Piata Mihai Viteazul Sud , statia Pod Traian), str. Baritiu, Splaiul Independentei – str. George Cosbuc (statia Hotel Sport) - Calea Motilor (statia Fabrica de Bere) – Calea Manastur (statia Gradini Manastur) – Calea Floresti (statia Taberei, statia Calea Floresti).

Primarul Pivariu a spus că le mulțumește ”reprezentanților C.T.P Cluj pentru implicarea de care au dat dovadă în soluționarea acestei provocări, precum și comunității floreștene, care încă o dată a dovedit că este una implicată și vibrantă”.


Comentarii Facebook