Miercuri 24 Aprilie

Pista de 2.100 de metri de la Aeroportul Cluj va fi gata în luna septembrie - FOTO SPECTACULOASE CU PISTA

 

Pista de 2.100 de metri de la Aeroportul Internaţional Cluj va fi terminată până în luna septembrie 2013, cu circa 6 luni mai repede decât era prognozat.

 

"Se lucrează la ora actuală. Vremea s-a îmbunătăţit şi este propice continuării lucrărilor. Vom avea o intervenţie a Apelor Române pentru devierea a două pâraie, lucrare care a fost bugetată. Ca o veste bună este că în luna septembrie vom încheia lucrările până la 2.100 de metri şi vom face funcţională această pistă.

 

În această săptămână vom avea vizita unor personalităţi care răspund de zona Aeroportului, de la autorităţile Aeronautice, la domnul Dragnea, ministrul Dezvoltării, şi doamna Lucia Varga, ministrul Apelor şi al Pădurilor. Se vor reuni la Cluj vineri pentru finalizarea acestei investiţii. Apele Române pentru devierea Someşului, noi şi cei de la Aeronautică pentru definitivarea acestei piste, iar domnul Dragnea pentru a asigura banii pentru această investiţie", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

 

Investiţia este una spectaculoasă şi necesară pentru deyvoltarea zonei. Pista de 2.100 de metri şi extinderea ei la 3.500 de metri va putea permite aterizarea la Cluj a avioanelor de mare capacitate.

 

Imagini aeriene cu noua pistă de 2.100 de metri de la Aeroportul Cluj. Care este stadiul proiectului - VIDEO  

 

Foto: Ovidiu Damian

Comentarii Facebook