Incubator de 10.000 de euro donat Clinicii Dominic Stanca din Cluj-Napoca - FOTO şi VIDEO

 

Un incubator de 10.000 de euro a fost donat Clinicii Dominic Stanca din Cluj-Napoca, prin intermediul organizaţiei "Salvaţi Copiii" de o firmă privată.

 

Incubatorul a fost cumpărat cu apostul firmei Star Storage, care urmează să deschidă un depozit de date în parcul Tetarom 3, de la Jucu. 

 

"Faptul că o societate comercială, de această dată Star Storage face o asemenea donaţie, este un lucru important. Vreau să îi felicit pentru gestul făcut şi pentru implicarea în programul Salvaţi Copiii. Este un lucru foarte important. Dacă ar fi cât mai multe firme care ar participa şi ar întoarce comunităţii din profitul pe care îl fac, eu cred că lucrurile ar fi mult mai uşoare pentru instituţiile noastre. Îi felicit pe cei de la firmă. Sunt convins că vom avea o colaborare bună în Tetatom 3, unde dânşii se vor muta. Eu voi încerca să sensibilizez şi societăţile comerciale cu care colabortăm să facă cât mai multe gesturi de acest fel. Noi venim în întâmpinarea societăţilor comerciale şi ne-am bucura ca din profitul pe care îl fac să se întoarcă spre comunitate", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

 

Ligia Blaga, şeful Secţiei de Neonatologie, a declarat că aparatul este binevenit. "Clinica noastră mai are 10 astfel de incubatoare, dar încă unul în plus este util. Din circa 3.000 de nou-născuţi anual la Clinica noastră, 10% au nevoie de un incubator. Sunt cazuri în care toate sunt pline şi este vital un astfel de incubator, pentru că păstrează o temperatură reglabilă", a spus Gabriela Zaharia. 

Comentarii Facebook