Pe strada Constantin Brâncuși nu se mai emit autorizații pentru noi blocuri, dar nu se spune câte s-au emis deja și ”dospesc”


Strada Constantin Brâncuși este sufocată de mașini, s-au emis autorizații de construcție cu duiumul, iar acum Emil Boc spune că s-a pus stop, dar numai din februarie 2022. 

Edilul recunoaște că sunt proiecte care vin din urmă și care nu mai pot fi oprite. 

Nu se mai emit autorizații de construcție începând cu februarie 2022, în afara proiectelor care au intrat în lucru. Dacă a fost un proiect care a început în 2020 și a ajuns abia acum la faza de Consiliu Local, acela evident că merge mai departe. Tot ce s-a depus după februarie 2022 este suspendat. Asta nu înseamnă că nu sunt pe ordinea de zi a Consiliului Local proiecte care s-au depus în 2019, 2020, 2021, dar au ajuns numai acum la vot”, a precizat Emil Boc, la Napoca FM. 

”Vrem să asigurăm respirație în Cluj! Prima dată merge infrastructura și apoi partea de locuire, pentru că altfel omorâm Clujul. Este nepopular ce fac, pentru cei care doresc banii în buzunar și nu îi interesează că oamenii nu mai pot ieși din bloc, dar este în joc și dezvoltarea, cum facem și în Sopor. Acolo începem cu infrastructura și apoi construim”, a mai declarat primarul Emil Boc.

Strada Constantin Brâncuși, o arteră cu bandă pe sens este vitală pentru transportul din Borhanci, Bună Ziua, Andrei Mureșanu și Gheorgheni (zona Alverna).

Primar de 20 de ani, Emil Boc explică de ce s-a construit haotic: ”Până s-au reglat regulile a făcut fiecare tot ce a vrut”

Comentarii Facebook