Mai apare un pasaj la Tăietura Turcului. Boc: Vom avea două pasaje care vor comunica între ele!


Primarul Emil Boc a anunțat că Pasajul de la Tăietura Turcului se va face în 2024 - 2025, dar se va mai face încă în pasaj, pe strada Tudor Vladimirescu.  

Pasajul de la Tăietura Turcului este în fază de licitație la nivelul Ministerului Transporturilor. Sunt șanse să se încheie licitația anul acesta, urmând ca apoi să se intre în lucru. Întreg tronsonul de la Cluj până la Poieni urmând să fie gata până în 2026. Partea de pasaj va fi gata în intervalul 2024 - 2025, pentru că este în prima parte a proiectului. Nu-s povești și licitația este în derulare. Pasajul de la Tăietura Turcului are șanse să se termine mai repede”, a spus Emil Boc, despre pasajul promis de ani de zile. 

Acesta a spus că mai apare un pasaj, care va fi gata în 2026.

Avem altă noutate absolută. Avem șansa ca prin PNRR, în parteneriat cu Ministerul Transporturilor, putem să facem un pasaj la strada Tudor Vladimirescu, la ieșirea din Baciu, unde avem acea sugrumare de trafic. Vom avea un nou sens giratoriu și un pasaj. Sensul giratoriu va fi suspendat, iar pe dedesubt vom aveam benzile de circulație și legătura cu pasajul de la Tăietura Turcului, vor fi legate între ele. Va fi o lucrare foarte modernă. Avem resursa financiară din PNRR pentru acest pasaj și sens giratoriu suspendat, în completarea Pasajului de la Tăietura Turcului. Se va intra pe el de pe Coposu și se va ieși în Baciu și nu va mai fi blocajul de trafic. Proiectul intră în faza studiului de fezabilitate și alocăm terenul respectiv și va intra în lucru. Termenul de finalizare este mijlocul anului 2026”, a completat primarul. 

Comentarii Facebook