PDL -istii din Cluj au uitat de alegatorii de pe Hi5! Daniel Buda, Alin Tise si Sorin Apostu au mii de prieteni online! - Galerie FOTO


Democrat liberalii clujeni au profitat de toate mijloacele pentru a se promova la alegerile din 2008 si si-au facut chiar si conturi pe HI 5. Daniel Buda, Sorin Apostu si Alin Tise au postat sute de fotografii si au mii de prieteni.

Cel mai "activ" este Alin Tise, care a adunat in 2008 nu mai putin de 1.253 de prieteni si a postat 237 fotografii, in special din perioada in care era prefect al judetului Cluj. Tise s-a prezentat ca un candidat care nu accepta ca in institutiile subordonate cetateanul sa fie neglijat si a postat imagini din actiunile pe care le-a intreprins.

Daniel Buda, actualemente deputat al PDL si presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, a strans in aceeasi perioada 1.032 prieteni si a postat numai 33 de fotografii.

Buda, cel de pe Hi5, se mandreste cu faptul ca provine de la tara si a postat fotografii in care coseste iarba alaturi de Emil Boc, mentorul sau.

Nici actualul primar, Sorin Apostu, nu lispeste de la Hi5, dar are o prezenta mai "subtirica", deoarece a strans numai 692 de prieteni si a postat 74 de fotografii, din perioada in care era director tehnic in primaria Cluj-Napoca. Apostu apare in "actiune," in timp ce inspecteaza diverse santiere impreuna cu Emil Boc.

Un numitor comun al tuturor este faptul ca in fotografii apar impreuna cu actualul premier, vectorul de imagine pentru PDL Cluj la alegerile din 2008. Dupa terminarea alegerilor, conturile au fost abandonate si nicio fotografie noua nu a mai fost postata.

Comentarii Facebook