PDL despre acuzatiile Claudiei Anastase: Sunt acuzatii demagogice si populiste


Dupa ce consilierul local PSD, Claudia Anastase, a sustinut ieri ca nu a fost respectat calendarul elaborarii proiectului de buget local, cei de la PDL spun ca nu sunt decat acuzatii demagogice.

Social-democratii clujeni se plang si de faptul ca nu li s-a acordat sansa opozitiei din Consiliu Local sa participe la dezbateri pe proiectul bugetului local.

 

Cisteste si: PSD il acuza pe Moisin ca nu a respectat calendarul elaborarii bugetului local

 

"Declaratiile populiste si lipsite de continut ale consilierului local PSD, Claudia Anastase, prin care contesta modul in care executivul primariei a elaborat bugetul si l-a supus dezbaterii, evidentiaza clar lipsa de informare si de preocupare pentru binele acestui municipiu in conditiile in care in aceasta luna a avut loc o prima dezbatere cu liderii de grup ai consilierilor locali, precedata de doua conferinte de presa si numeroase emisiuni pe aceasta tema", se arata intr-un comunicat de presa emis de PDL Cluj.

In cursul zilei de ieri, consilierul local Claudia Anastase a spus ca in data de 5 ianuarie, cand trebuia finalizat proiectul bugetului local, s-au afisat pe site-ul primariei doar valorile totale ale bugetului. Detaliile de buget si lista de investitii a fost prezentata abia in 18 ianuarie.

Comentarii Facebook