Boc va trimite astazi la Basescu propunerea pentru MAE


Propunerea pentru postul de ministrul al Afacerilor Externe va fi trimisa astazi de catre Emil Boc, presedintelui Traian Basescu.

Chiar daca s-a vehiculat ca va fi numit Cristian Diaconescu in functia de ministru al Afacerilor Externe, premierul Emil Boc nu a dort sa confirme sau sa infirme zvonul.

Liderii PDL au discutat aseara despre persoana care va ocupa aceasta functie, insa nu au precizat daca au cazut de acord asupra unui nume.

 

Vicepresedintele PDL, Sever Voinescu, sustine ca sunt sanse reale ca Diaconescu sa fie nominalizat pentru ocuparea functiei de ministru. "E o sans? buna, sunt sanse mari ca domnul Diaconescu sa fie noul ministru de Externe", a spus Voinescu potrivit Mediafax.

 

Teodor Baconschi a fost remaniat din functia de ministru al Afacerilor Externe ieri, din cauza declaratiilor facute la adresa protestatarilor. Acesta a scris pe blogul sau ca alegerile trebuie facute de "Romania care munceste si nu Romania care cerseste". Ulterior, fostul ministru a afirmat ca nu regreta declaratiile facute.

Comentarii Facebook