PDL Cluj ar merge pe mana tinerilor la Primaria Cluj-Napoca! Vezi cine ar putea fi candidatii

 

PDL Cluj a primit o lovitura grea la sedinta de saptamana trecuta, cand Emil Boc a anuntat ca nu este tocmai pregatit pentru a candida.

 

In sedinta, la finalul careia Emil Boc a spus ca s-au discutat numai probleme organizatorice si investitiile Bosch si Delonghi, s-au purtat si dezbateri in privinta candidatului la Primaria Cluj-Napoca. Emil Boc a spus ca nu este pregatit sa candideze pentru un nou mandat si a anuntat ca lasa loc "tinerilor", nominalizati fiind actualul primar Radu Moisin si Adrian Popa, liderul consilierilor PDL deliberativul local.

 

Cel mai probabil, candidatul PDL la Consiliul Judetean ar ramane Alin Tise, care este puternic concurat la aceasta functie de liberalul Horea Uioreanu.

 

La iesirea de la sedinta de vineri, 13 aprilie, Emil Boc a glumit cand a fost intrebat cine este candidatul la Primaria Cluj-Napoca. "Nu este vorba despre suspans in desemnarea unui candidat. In toata tara in momentul de fata suntem in stadiul de evaluare pentru presedintiilor consiliilor judetene, pentru primariile resedinta de judet si a primariilor de muncipii, orase si comune. Si la Cluj ne aflam intr-o asemenea faza de evaluare. Ceea ce este important la Cluj, dintr-o prima evaluare pe care o avem, este ca avem solutii castigatoare la Cluj pentru a continua administratia locala sub umbrela PDL.

Termenul de lansare nationala a candidaturilor este 28 aprilie. Pana atunci se vor face toate analizele sociologice necesare, precum si discutia din partid, pentru a stabili cele mai bune candidaturi pentru Cluj", a mai spus Emil Boc.

Presedintele PDL a mai spus ca "Alin Tise este favorit la Consiliul Judetean Cluj, are de departe cele mai mari sanse". Intrebat la Primarie cine este favorit, a spus ca: "Avem colegi care pot asigura continuitatea la Primarie", dar la intrebarea daca acestia sunt de fata a raspuns razand ca: "Da, sunt aici de fata! Avem certitudinea ca vom continua guvernarea locala".

Comentarii Facebook