PDL Cluj, acuzat ca a distribuit fluturasi in care isi bate joc de parlamentarii USL Cluj


Democrat liberalii clujeni sunt acuzati ca au impartit fluturasi denigratori cu parlamentarii USL, intre care se numara Marius Nicoara si Serban Radulescu.

"Prin jignirile lor, cei aflati la putere arata clar clujenilor ca nu sunt dispusi la dialog real. Simt ca le scapa puterea si sunt disperati. Din pacate, cei din PD au inceput atacurile la persoana si, la fel cum s-au raportat pana acum si la protestatarii din piete, se raporteaza si la opozitia din Cluj.  Noi ii cerem public lui Daniel Buda, presedinte PDL Cluj, sa ne spuna cat au costat acesti fluturasi si cine a suportat aceste costuri. in plus, pentru o corecta informare a clujenilor, tin sa precizez ca eu am fost prezent la toate lucrarile comisiilor de pana acum. De asemenea, chiar ieri, 20 februarie, am sustinut o declaratie politica in plenul Senatului. Astept ca liderii PD Cluj sa isi asume acesti fluturasi pentru ca intentionez sa ii dau in judecata pentru mesajele denigratoare difuzate", a declarat Marius Nicoara, senator PNL. 

"De fapt, puterea portocalie ne demonstreaza ca nu are de gand sa poarte un dialog real cu opozitia. stim foarte bine ca Emil Boc s-a consacrat prin asumarile fara numar pe care le-a avut, si nu prin dialog. Din calculele facute in privinta costurilor cu aceste afise ale PDL reiese ca s-au cheltuit in total peste 5 mil de euro. Cu acesti bani ar fi putut sa ii scoata de sub nameti pe cei care astazi sunt in continuare izolati" a precizat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.  

Comentarii Facebook