Parking subteran pe strada Mihail Kogalniceanu cu 144 de locuri

 

Arhitectii si urbanistii au discutat realizarea unui parking subteran pe strada Mihail Kogalniceanu, care ar urma sa puna la dispozitia clujenilor 144 de locuri de parcare.

 

"In urma discutiilor pe care le-am avut cu domnul Virgil Pop, secretarul Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice, am ajuns la concluzia ca sansele ca in aceasta zona sa fie descoperite vestigii sunt minime. Sigur, in urma discutiilor de acum, am ajuns la concluzia ca trebuie gasita o solutie pentru parking in asa fel incat sa nu fie nevoie de taierea copacilor din zona. In zona aceea este insa obligatorie gasirea unui amplasament pentru un parking, fie el subteran sau suprateran. Avem doar doua posibilitati: strada Kogalniceanu sau strada Avram Iancu”, a explicat primarul interimar, Radu Moisin.

Moisin a mai anuntat ca, in ceea ce priveste discutia despre parking, se va mai fi organiza o dezbatere publica in perioada urmatoare, la care vor fi invitati sa participe si reprezentanti ai tuturor institutiilor de invatamant din zona strazii Mihail Kogalniceanu.

 

Strada Mihail Kogalniceanu ar putea deveni pietonala, cu banci si o statie de autobus in zona! VEZI plansele

Comentarii Facebook