Sambata 10 Decembrie

Organizaţia locală PNL Mihai Viteazu a trecut, în bloc, la Partidul Puterii Umaniste

 

Membrii organizaţiei locale PNL Mihai Viteazu (judeţul Cluj) și-au dat demisia din partid şi au trecut, în bloc, la Partidul Puterii Umaniste – social liberal.

 

Ei şi-au argumentat decizia prin faptul că ”fuziunea dintre PDL şi PNL este una nereuşită şi a fost sortită eşecului încă de la început” şi că Partidul Puterii Umaniste – social liberal este formaţiunea politică în care se regăsesc şi unde îşi pot atinge obiectivele politice şi administrative propuse cetăţenilor din Mihai Viteazu.

 

În urmă cu mulţi ani am fost atraşi în politică de un partid cu o istorie frumoasă, un viitor clar şi măreţ, plin de oameni destoinici şi promiţători. După mulţi ani de muncă, timp sacrificat şi mult suflet pus în toate activităţile desfăşurate în cadrul partidului, atât seniorii, cât şi tinerii vechii organizaţii locale PNL Mihai Viteazu am decis să ne despărţim cu regrete şi un gust amar. Motivele care ne-au influenţat în luarea acestei decizii nu au fost puţine: fuziunea nereuşită şi sortită eşecului încă de la început, fără a fi consultaţi în teritoriu, multe decizii nedrepte şi haos la nivel judeţean, atragerea în partid a tot mai multor persoane fără caracter şi coloană vertebrală, înlăturarea persoanelor capabile din vechiul PNL, munca neapreciată niciodată. Am fost buni şi contactaţi numai la lipit afişe şi umblat din poartă în poartă, dar când s-a desemnat numele candidatului la primărie am aflat din presă, iar lista pentru consiliul local stă dosită sau rătăcită într-un sertar prăfuit, pentru că noi nu am fost contactaţi. Împreună am participat şi iniţiat multe acţiuni pentru populaţia din localitate şi ne-am remarcat că fiind un grup unit, cu idei constructive.

 

Aducem la cunoştinţă că, din data de 4 aprilie 2016, ne dăm demisia toţi cei din vechiul PNL Mihai Viteazu, cât şi cei din vechiul TNL Mihai Viteazu. Vom rămâne împreună în slujba comunităţii cu aceleaşi idei, proiecte şi aceeaşi determinare ca şi până acum, în cadrul unui partid nou, curat şi plin de perspective, care doreşte şi face un alt fel de politică, una pusă în slujba şi interesul cetăţeanului: Partidul Puterii Umaniste – social liberal”, precizează copreședintele PNL Mihai Viteazu, Laurențiu Roman, consilierul local Mircea Blidar și președintele TNL Mihai Viteazu, Răzvan Mocan.

 

Organizaţia locală PNL Mihai Viteazu număra peste 150 de membri.

Comentarii Facebook