Oradea mai face un pasaj spectaculos! Bolojan poate scoate la tablă politicienii din Cluj. L-ați vota primar? - VIDEO


Oradea anunță că va realiza al doilea pasaj de pe Calea Aradului. Clujul nu se poate lăuda cu niciun pasaj, deși multe zone ar avea nevoie stringentă de așa o investiție. 

Cel de-al doilea pasaj ce se va construi din toamna acestui an va asigura fluența circulației în zona girației de acces la centrele comerciale de lângă Aeroportul Oradea. 

Pasajul suprateran va prelua traficul spre Aeroport și Arad, evitând ambuteiajele din zonă. 

Licitația pentru realizarea lucrărilor va fi publicată luna viitoare. 

De anul viitor se va circula fluent la ieșirea din Oradea spre Salonta și Arad”, anunță președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan.

Competiția în realizări urbanistice dintre Oradea și Cluj-Napoca a fost câștigată categoric de orașul de pe Criș. Clujul visează la pasaje, acolo s-au făcut deja câteva, Clujul visează la centură, acolo s-a făcut și acum se lucrează chiar la al doilea inel metropolitan. Investiția de acum, prezentată mai sus, este un alt exemplu că omul sfințește locul. 

Modelul din Oradea și Bihor este cel al pașilor mici, dar siguri. Se fac treptat pasaje, porțiuni din centuri, iar după patru ani de mandat se văd rezultatele. 

Primarul Emil Boc este în funcție de 20 de ani, iar în acest timp nu a făcut nici măcar un drum de la zero, singurele investiții majore fiind câteva parkinguri și 2 - 3 poduri. Acest lucru a fost de ajuns ca la ultimele alegeri, din 2020 să obțină 70% din voturile clujenilor.

Dacă la Cluj am compara pașii făcuți de la ultima campanie, în ceea ce privește marile proiecte, am vedea că s-a stat pe loc. Metroul, Centura Metropolitană și Trenul Metropolitan sunt la stadiul de ”OSĂ facem”.

Comentarii Facebook