Oficial din cadrul Consiliului Județean Cluj: Am dat 60 de milioane pe stadion și nu avem bani de drumuri

 

Ancheta pe care Coprul de control al primului ministru o face în cazul ”jafului” de la stadionul Cluj Arena scoate la lumină o realitate dură.

 

Un oficial al Consiliului Județean Cluj a vorbit, sub protecția anonimatului, cu Știri de Cluj despre ceea ce s-a întâmplat.

 

Am votat atunci, în 2010, alocarea sumei de 10 milioane de euro pentru terminarea stadionului, iar acum a venit control de la premierul Ponta. Nu știu dacă este vorba despre un control politic, dar știu că cei 60 de milioane de lei alocați atunci de Guverul Boc ar fi fost foarte buni pentru drumuri. Suntem cu drumurile județene un dezastru, dar avem stadion.

 

Și această investiție este bună, dar parcă nu era cea mai importată din județ”, ne-a spus oficialul CJ Cluj.

 

Acesta a mai spus că se felicită că a reușit să blocheze cheltuirea altor milioane de euro pentru turnul de 25 de etaje de lângă stadionul Cluj Arena. ”Ar fi fost bani aruncați și ar fi aglomerat și mai mult zona”, a mai subliniat sursa citată.

 

 

În acest moment, licitația câștigată de Kiat pentru refacerea drumurilor județene este anulată, iar CJ Cluj trebuie să ia un credit de 50 de milioane de lei pentru plata pistei de 2.100 de metri de la Aeroportul Cluj. 

 

Anchetă la Cluj Arena! Ponta caută urma a 14 milioane de euro care au fost ”turnați” în stadionul muzeu

Comentarii Facebook