Octavian Buzoianu este susținut și de PNȚ-CD și PND

 

PNȚ-CD și PND au anunțat că susțin candidaturii lui Octavian Buzoianu în lupta pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca. 

 

Clujul unui million de oameni” este titlul programului de guvernanță locală al candidatului independent Octavian Buzoianu și ”are misiunea de a crea un pol modern de stabilitate și dezvoltare regională, dedicat locuitorilor, vizitatorilor și antreprenorilor care doresc să investească în Cluj-Napoca”, anunță candidatul.

 

Până în prezent, formațiunile politice PSD+ALDE, PNȚ-CD, UNPR și PND care și-au anunțat public susținerea candidaturii independente a lui Octavian Buzoianu și retragerea propriilor candidați.

 

Sunt încântat că partide politice de dreapta, centru drepta și stânga au venit alături  de mine și încercăm să consturim viitorul Clujului împreună. Este o dovadă că proiectul meu de a uni toate energiile Clujului pentru binele orașului prinde contur”, a adăugat Octavian Buzoianu, candidat independent la Primăria Cluj-Napoca.

 

Îl cunosc pe domnul Buzoianu de câțiva ani, îl admir foarte mult și cred că profilul său de administrator se potriveste mai bine cu poziția de primar. Este un lider autentic și un om vizionar. (...) Alegerea noastră, a mea și a colegilor din PNTCD este domnul Buzoianu. Cred că orașul are nevoie de el”, a spus și Horea Dan Stelian, președinte PNȚCD Cluj.

 

Îl cunosc de puțin timp pe domnul Buzoianu, dar prima dată când ne-am întâlnit am reușit să stăm la discuții o oră jumătate, asta spune foarte mult despre conexiunea care s-a creat între noi. Am încredere în el ca antreprenor și suntem onorați să îi fim alături”, a adăugat și Dorel Matiș, președinte PND Cluj.

Comentarii Facebook