Miercuri 24 Aprilie

Oamenii lui Boc au tăiat transmisiunea live de pe Facebook, când cei de la USR l-au luat la rost pe primar despre ratarea licitației la Centură


Primarul Emil Boc a vorbit luni, 15 mai, în deschiderea ședinței Consiliului Local Cluj-Napoca despre ratarea licitației pentru Centura Metropolitană.

Edilul a spus că nu știe ce s-a întâmplat, dar că și-a pus ”specialiștii” să analizeze. Boc a afirmat că nu e mirat de retragerea tuturor firmelor interesate de licitație, pentru că Centura este un proiect mai greu decât cel de la Metrou.

Discursul lui Emil Boc, filmat cu camerele Primăriei Cluj-Napoca și cameramanii plătiți din fonduri publice, a fost transmis pe pagina de Facebook a primarului.

Ei bine, când aleșii USR Cluj au început să îi pună întrebări dure primarului, cineva a tăiat live -ul și nu s-a mai transmis nimic. Primarul Emil Boc a spus în timpul discursului său că prezintă informații pentru a fi informați clujenii, fiind folosită infrastructură plătită din bani public. Se pare că întrebările și criticile nu mai sunt de interes public. 

Pagina de Facebook a primarului Emil Boc este una privată, el nefolosind pagina publică a Primăriei Cluj-Napoca, dar tot ceea ce postează este realizat cu fonduri publice. 

Licitația pentru Centura Metropolitană a Clujului a fost anulată, pentru că nicio firmă, din circa 30, nu a dorit să participe la licitație. În 10 mai, primarul Emil Boc spunea că totul e bine, iar două zile mai târziu licitația s-a anulat, dar Emil Boc nu crede că acest lucru este un eșec. 

----------------

UPDATE

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au precizat că transimisiunea a mers mai departe pe pagina municipalității (34.000 de urmăritori), fiind tăiată numa pe pagina primarului Emil Boc (cu 247 de mii de urmăritori).

Comentarii Facebook