Noi tensiuni în USL? ”Ceea ce a făcut Ponta e inacceptabil!”


Președintele PNL, Crin Antonescu, l-a criticat duc pe colegul său de guvernare, Victor Ponta, pentru amestecul în problemele justiției.

Este inacceptibil! Primul ministru prin atribuţiile sale nu are voie şi nu are nevoie să dea mesaje în numele procurorului general. Şefului statului nu se lasă şi intervine şi el într-un stil apăsat caracteristic şi ţine să ne informeze că a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe procurorul general. Şeful statului a spus: nu e bine d-nule procuror general.

În cazul primului ministru păstrez speranţa că a fost o greşeală”, a declarat Crin antonescu, potrivit realitatea.net.

Antonescu îl avertizează pe Victor Ponta, spunându-i că în cazul în care va mai încerca să intimideze procurori sau instanțe va avea în el un adversar hotărât.

"Nu am planuri de viitor cu Train Băsescu. Am planuri majore cu Victor Ponta, dar cu Victor Ponta am obligaţii majore azi ca şi mâine, şi Ponta trebuie să ştie că oricine nu doar Train Băsescu înceară să initimedeze sau să controleze procurori sau instanţe în România va avea în mine un adversar la fel de hotărât, precum a avut Băsescu în toţi aceşti ani.

Victor Ponta ştie acest lucru înainte de a forma USL. Ştie din miile de km pe care i-a parcurs împreună înaite de campania electorală şi ştie că drepatea pâna la capăt înseamnă independenţa justiţiei", a mai precizat liderul PNL.

Comentarii Facebook