Nepotul lui Laszlo Tokes candideaza la functia de primar al Clujului

 

Partidul Popular Maghiar din Transilvania si-a lansat azi, 13 aprilie, candidatul la Primaria Cluj-Napoca, dar si lista cu candidatii la CL Cluj.

Pe lista sunt 17 candidati, in frunte cu Gergely Balazs, nepotul lui Laszlo Tokes, vicepresedinte al Parlamentului European (PE). Acesta care este de profesie istoric arheolog.

Vicepresedintele PPMT, Gergely Balazs, a anuntat ca planurile partidului pentru alegeri este sa atinga pragul de 5%. "Pentru elaborarea planului electoral noi am apelat la opinia clujenii. In principiu, pe lista sunt oameni cu varsta pana in 30 de ani, insa nu negam faptul ca avem nevoie si de ajutorul si sustinerea celor mai in varsta pentru a face o treaba buna. Trebuie sa mai spun ca unul din motivele candidaturii separate la Consiliul Local este faptul ca nu am regasit unitatea necesara in cadrul celorlalte partide maghiare", a precizat vicepresedintele PPMT, Gergely Balazs.

Acesta a mai spus ca a incercat o colaborare cu liderii UDMUR si PCM, insa nu a primit pana acum niciun raspuns din partea acestora.

Candidaturile la Consiliul Judetean din partea PPMT vor fi anuntate saptamana viitoare, luni.

 

Vezi lista cu cei 17 candidati la alegerile pentru Consiliul Local Cluj:

 

 

Anca Baciu

 

Comentarii Facebook