Adrian Nastase ii vrea in fruntea PSD pe Ponta, Diaconescu si Dragnea

Adrian Nastase a declarat in aceasta seara la Antena 3 ca ii vede pe cei trei in fruntea PSD. Mai exact, pe Victor Ponta in functia de presedinte executiv al PSD, pe Liviu Dragnea, secretar general , si pe Cristian Diaconescu presedinte al Consiliului National al PSD.

 

Adrian Nastase, candidat la functia de presedinte al PSD a tinut sa precizeze ca din echipa pe care ar forma-o ar face parte mai multi membri ai partidului pe care ii apreciaza, intre care Titus Corlatean, si Adrian Severin dar si sefi de organizatii judetene: Nelu Stan-presedintele PSD Dambovita, Costica Nicolescu-presedintele PSD Arges  si Gavril Marza-presedintele PSD Suceava.

 

In ceea ce priveste viitoare colaborare cu Mircea Geoana, in cazul in care Adrian Nastase va fi noul pesedintel al PSD, acesta  a raspuns ca totul depinde de Geoana si ca sprijinul lui in Parlament in calitate de de lider al deputatilor PSD poate fi util .

 

In plus, a spus Nastase, chiar daca Geoana va pierde aceste alegeri acum, ar putea fi candidatul PSD la alegerile viitoare la presedintie.

 

Pe de alta parte, insa, Nastase crede ca mai sunt si alti candidati posibili in partid: "Fara indoiala, Victor Ponta poate s? fie unul, Cristi Diaconescu poate sa fie un alt candidat. Avem solutii. Dar acesti tineri, la fel ca patinatorii, care, deocamdata, nu au patinele suficient de bune si exercitiul respectiv, trebuie pregatiti", a afirmat Nastase.

 

Congresul PSD va avea loc in 20 februarie. Adrian Nastase a anuntat ieri ca va candida pentru functia de presedinte al PSD. In cursa s-au mai anuntat: Mircea Geoana, Miron Mitrea, Cristian Diaconescu si Andrei Alexandru.

Comentarii Facebook