Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Dan Voiculescu a fost colaborator al securitatii

Curtea de Apel a admis cererile de interventie in proces impotriva lui Dan Voiculescu facute de cele doua verisoare ale acestuia.

 

Paraschiva Silaghi si sora acesteia Mikaela Kallbery sustin ca din cauza declaratiilor facute de Dan Voiculescu, intreaga lor familie a suferit. Mikaela Kallbery spune ca in urma declaratiilor date de Dan Voiculescu, parintii lor au fost arestati din cauza unei bancnote straine deteriorate pe care o aveau in casa.

 

Cealalta verisoara a lui Dan Voiculescu, Paraschiva Silaghi a declarat initial ca Dan Voiculescu a facut cerere de interventie in proces si si-a schimbat declaratiile initiale potrivit carora Dan Voiculescu si-a informat directorul dupa plecarea ei in strainatate.

 

Ea si-a schimbat declaratia, motivand ca si-a vazut dosarul de la CNSAS si si-a dat seama ca Dan Voiculescu a dat securitatii informatii despre ea.

 

Decizia Curtii de Apel poate fi atacata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

In perioada

1970-1982 Dan Voiculescu a fost seful Departamentului Comert Exterior - Vitrocim

1982-1992 fostul lider PC era general manager al Biroului Bucuresti si coordonator al proiectelor Internationale - Crescent Commercial& Maritime Ltd. Cyprus.

 

Sursa: Mediafax

Comentarii Facebook