Muncitorii de la Diferit au spart parcările pe Mehedinți și n-au mai lucrat nimic - FOTO

 

Locatarii de pe strada Mehedinți au fost informați că, în 14 martie, se va lucra la trotuare, iar oamenii și-au mutat mașinile din parcările plătite. 

 

Muncitorii au lucrat vineri, până la 16.00, iar de atunci nu s-a mai făcut nimic. 

 

As dori sa va rog sa-i transmiteti domnului primar doleantele noastre ale celor care locuim pe strada Mehedinti, in conditiile in care puteti ajunge mai rapid la urechile dansului, decat as putea eu prin intermediul site-ului domnuleprimar.ro. 

 

Saptamana trecuta am primit toti un bilet pe masini sa eliberam locurile de parcare (platite) pentru a se lucra la trotuare in data de 14 martie (tin sa precizez ca nu s-a specificat: din data 14 pana intr-o anume zi, ci doar ziua de 14). In dimineata de 14 au sapat tot trotuarul, iar dupa-masa la 4 si ceva nu mai lucra nimeni. Si de atunci asa a ramas, nu s-a mai facut absolut nimic in zona unde am si eu parcare (e vorba de parcarea din dreptul blocului cu nr 22-24). 

 

As dori sa-l intrebati pe domnul primar noi unde ar trebui sa parcam, avand in vedere ca si asa e foarte aglomerata strada. In parcare nu avem cum sa intram, fiindca e mare distanta de la sapatura pana sus. De ce s-au apucat de zona respectiva daca tot nu fac nimic. 

 

In seara aceasta am vazut multa politie in zona Union, care ridicau masinile parcate pe marginea drumului. Avand in vedere ca ne-au scos din parcarile platite, si in alte locuri nu putem parca fiindca acum si-au dat seama ca trebuie sa ridice cat mai multe masini, as dori sa stiu unde ne lasam masinile. Daca noi suntem corecti si ne platim taxele, sa fie si ei corecti si sa lucreze, nu sa lase iar saptamani intregi lucrari fara final”, ne-a scris Florin Chirilă.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini sau informații pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

 

Se asfaltează strada Mehedinți. Nu se poate face nimic pentru regândirea traficului

Comentarii Facebook