Miercuri 24 Aprilie

Motivul halucinant pentru care nu a fost amendat Klaus Iohannis la Congresul PNL, pentru că nu purta mască


Președintele Klaus Iohannis nu este amendat pentru că nu a purtat mască în timpul Congresului PNL.

Pentru punerea în aplicare a prevederilor O.G. nr. 2/2001, privind regimul juridic al contravențiilor, organele de poliție care au calitatea de agent constatator pot încheia un proces-verbal de constatare a contravenției atunci când aceștia constată prin propriile simțuri săvârșirea unei fapte de natură contravențională”, se arată în răspunsul primit de sibian.

bee528732f253114808f4d28db7d1d5f.jpg

Klaus Iohannis nu a purtat mască nici în Sibiu, în 10 octombrie, când a vizitat Biserica Evanghelică din Piața Huet. Sibianul l-a reclamat și pentru acest lucru, dar a fost îndrumat către Poliția din Sibiu. 

De asemenea, vă informăm cu privire la faptul că pentru a putea intra în posesia unei informații cu privire la o eventuală sancționare a donului președinte la evenimentul de la Biserica Evanghelică din Sibiu, din data de 10.10.2021, vă îndrumăm să vă adresați Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Vă asigurăm în continuare de întreaga noastră disponibilitate în soluționarea petițiilor ce intră în competența poliției”, se mai arată în răspunsul primit de sibian, conform Turnul Sfatului.

580e0ee5babe5fcb954c99c436f9ffc3.jpg

Comentarii Facebook