Miercuri 24 Aprilie

Miza PDL Cluj este sa mobilizeze in jurul partidului un electorat de 40%"

 

Partidul Democrat Liberal (PDL) Cluj a organizat joi, 24 mai, la Casa de Cultura a Studentilor o dezbatere cu tema "PDL, in pragul alegerilor locale".

Prezent la dezbatere, presedintele Institutului de Studii Populare (ISP) Valeriu Stoica a spus ca "alegatorii nostri cei mai fideli sunt langa noi. Faptul ca suntem in opozitie nu este un prilej de teama, ci este o buna ocazie sa ne consolidam. Daca ramaneam la guvernare, va spun sincer ca nu reuseam. 

Alegarile locale au insemnat pentru noi un nou start. Romania nu are nevoie de amatori la conducerea ei, are nevoie de profesionisti ai politicii. Prezenta noastra in opozitie este o oportunitate. PDL este un partid de dreapta, valorile in care credem sunt de dreapta si munca este izvorul prosperitatii. Partidul de stanga a facut de-a lungul deceniilor comert cu iluzii. Trebuie sa intelegem ca nu este posibila crearea prosperitatii unei tari cu iluzii. Avem ocazia ca partid sa arata tuturor celor care au ca valorare centrala munca, in ce masura se pot baza pe noi. Tot mai multi romani sunt aceia care inteleg ca munca este pe primul plan. Cetatenii Romaniei sunt din ce in ce mai numerosi.

Miza PDL este sa mobilizam in jurul partidului nostru un electorat de 40%. Abia atunci scena politica isi va reveni, pentru ca acum este intr-un mare dezechilibru. Romania are nevoie de un partid de dreapta puternic. Avem nevoie de Emil Boc. Clujul are nevoie de Emil Boc".

 

Emil Boc: "Avem mult mai mari sanse sa obtinem un scor mult mai mare decat daca am fi fost la guvernare"



Si deputatul Sever Voinescu a declarata ca "e greu sa faci politica. E greu sa guvernezi in aceste conditii care sunt acum in politica romaneasca. Suntem aici pentru ca Clujul are nevoie de PDL. Clujul este orasul in care Boc si-a exercitat mereu sarcinile. Sunt putini acei oameni care ajung intr-o functie asa de important ca cea pe care Emil Boc a avut-o. Vreau sa mai spun ca PDL este in opozitie, insa asta pentru o perioada temporala. Vedem bine ce face Guvernul Ponta si nu ne ramane decat sa spunem ca avem sanse foarte mari sa revenim la putere si vom fi negresit mai buni. Victor Ponta nu este in stare sa gestioneze economia. Noi am aratat ca avem o echipa capabila care stie ce sa faca cu economia tarii".
 

De asemenea, Voinescu a mai spus ca nu intelege cum cei de la USL au facut, fara nicio jena, o lege prin care PDL sa fie distrus. "Vad ca la USL domniile lor spun fara nicio jena: am facut o lege ca sa distrug Partidul Democrat Liberal. Acum orice om stie ca daca cineva a ajuns la acest grad de trufie, este in prapastie. Problema este ce vom face noi in momentul in care se va destrama. Atunci, debalansarea politicii de astazi va arata cu totul altfel si va trebui sa fim pregatiti. Cei de la USL cred ca pot si singuri pe scena politica si cred ca este bine. Va dati seama ce confuzie este in mintea lor si in ce iluzie traiesc, insa PDL stie ca nu este bine sa fie singuri pe scena politica. In 10 iunie, PDL isi va arata inainte de toate lui cat este de puternic ca partid".

La eveniment au fost prezenti presedintele PDL, Emil Boc, presedintele ISP, Valeriu Stoica, deputatul Sever Voinescu, directorul ISP, Cristina Traila, parlamentarii clujeni: Daniel Buda, Mihail Hardau, Petru Calian si Adrian Gurzau precum si membrii ai Biroului Permanent Local si Judetean al PDL Cluj.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook