Miron Cozma candidează pentru președenție. Vezi ce vrea să facă cu numele țării


Miron Cozma vrea să se implice și mai mult în politică, acesta anunțând că vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2014. Când va ajunge în funcția de președinte, Cozma are de gând să schimbe numele României în Dacia.

Fostul lider al minerilori ar putea avea o problemă însă, interzicerea dreptului de a candida îi expiră de-abia în luna decembrie a anului viitor.cembrie.

"Conducerea partidului a stabilit ca eu voi fi candidatul la prezidentiale. Miron cozma este suficient de bine cunoscut in Romania. Eram aici, in parcul Cismigiu, intr-o zi in plimbare cu sotia si strigau pana si femeile dupa mine sa candidez la presedintie, ca "noi pe tine te votam". Vrem sa schimbam denumirea Romaniei- din Romania in Dacia- asta vrem sa propunem poporului roman la momentul in care vom ajunge la putere", a mărturisit Miron Cozma, potrivit realitatea.net.

În cazul în care va ajunge la Cotroceni, Cozma promite că o va ține aproape pe soția sa, Marinela nițu, dar au căzut de acord că ar fi mai bine ca aceasta să nu mai cânte.

Comentarii Facebook