Mircia Giurgiu se retrage, daca nu are susținere USL. Nicoară este acuzat că face jocurile PDL

 

Mircia Giurgiu nu va mai candida pentru un nou mandat de deputat, dacă nu va avea sprijinul USL.

 

Atâta vreme cât nu s-a stabilit nimic concret, nu există nicio problemă. Nu am discutat cu cei de la Cluj, fiindcă nu e nimic sigur. Nu am ce să discut în momentul acesta, iar dacă nu se va ajunge la nicio înțelegere nu o să mai candidez și o să mă întorc la tipografie, unde lucrez de la 18 ani. Contractul meu de muncă este suspendat acolo și pot să mă întorc fără probleme”, a spus Mircia Giurgiu. 

 

Întrebat dacă a discutat la București despre această candidatură, Giurgiu a spus că: ”Mai demult!”. 

 

Scandalul se duce pe Colegiul 1 și 3, pe care nu și le-au împărțit încă PSD și nici PNL. Surse vorbeau până acum câteva zile că PSD ar lua Colegiul 1, iar PNL Colegiul 3, unde ar candida la funcția de deputat Ioan Petran sau Steluța Cătăniciu. 

 

Ultima informație, confirmată de unele surse, vorbește despre faptul Marius Nicoară a trecut peste capul filielei liberale și a cedat Colegiul 3, cu intenția de prelua Colegiul 1. Liberalii se adună de la ora 17.00, la o ședință pentru a dezbate acest lucru. 

 

Marius Nicoară face jocul PDL, pentru că un candidat slab pe Colegiul 1, pentru funcția de deputat, îl va ajuta pe Alin Tișe, care candidează pe acel colegiu, dar ca și senator. Un candidat puternic pentru PSD, care ar aduce voturi pentru USL, îl va ajuta si pe candidatul USL pentru Senat, care este cel mai probabil Alexandru Cordos. Dacă noi punem acolo un candidat slab, cei mai câștigați sunt Tișe si PDL”, au precizat unele surse din cadrul PNL Cluj.

Comentarii Facebook