Mircia Giurgiu nu a primit autorizatie pentru organizarea unui miting in Piata Unirii


Candidatul independent la Primaria Cluj-Napoca, Mircia Giurgiu, va organiza de la ora 14.30 o manifestare in Piata Unirii, cu toate ca municipalitatea nu i-a dat acordul in acest sens.   

"Cu doua ore inainte ca manifestarea organizata cu prilejul Zilei Independentei de Stat a Romaniei, a Zilei Europei si a Zilei Victoriei sa aiba loc, Primaria Cluj Napoca i-a comunicat deputatului independent Mircia Giugiu ca nu a aprobat desfasurarea unei adunari publice in Piata Unirii din Cluj Napoca.

In consecinta, deputatul Mircia Giurgiu organizeaza tot azi, 9 mai 2012 si tot in Piata Unirii, dar in zona Monumentului Memorandistilor, de pe Bulevardul Eroilor, o adunare publica la care va participa, printre altii, si presedintele BNS Dumitru Costin.
Manifestarea va avea loc intre orele 14.30 si 16.30 .

Prin refuzul Primariei de a permite organizarea acestei adunari publice, se dovedeste faptul ca Mircia Giurgiu este perceput ca un inamic si un pericol real pentru administratia locala", precizeaza un comunicat al stafului de campanie al candidatului Mircea Giurgiu.

Comentarii Facebook